Camilla Agardh

Camilla Agardh

Styrelseledamot 😎 – Styrelse

Jag konsultade inom försÀljning för Thatsup mellan 2009 och 2013 och sitter sedan dess i styrelsen. Idag Àr jag nÀst största Àgare i Thatsup genom bolaget Invise. Eftersom Thatsup och Invise delar kontor sÄ finns jag vÀldigt nÀra till hands och Àr ofta involverad i frÄgor som jag har mycket kunskap i, som försÀljning, HR och marknadsföring.

Jag Ă€r en person som tror pĂ„ energi. Det Ă€r inte helt ovanligt att kollegorna hĂ€r pĂ„ kontoret kallar mig ett yrvĂ€der eller en ”Duracellkanin”. Det Ă€r med vĂ€rme, passion för mina medarbetares individuella utveckling och sĂ„klart energi som jag leder Invise framĂ„t.

Som tur Àr sÄ har jag ocksÄ lÀrt mig ett och annat om digital marknadsföring. Vill tro att min förmÄga att förstÄ olika företag snabbt och att hitta vÀgar framÄt mot resultat i den digitala vÀrlden Àr en av mina styrkor i yrkesrollen som VD för en digital byrÄ.

Rolig fakta: I början av min karriÀr sysslade jag med musik och har bland annat varit i New York och spelat in musik med Pharrell Williams.

Jobbar du redan pÄ Thatsup?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

Teamtailor

Employer branding frÄn Teamtailor