Team

Försäljning

Connect

Att jobba med försäljningen på Thatsup handlar i mångt och mycket om att bygga upp relationer med stans restauranger, hotell och andra ställen. 

Till en början går jobbet snabbt och man fokuserar på att få in nya kunder, för att sedan övergå mer och mer i relationsbyggande, merförsäljning, prisförhandlingar, etc. Vi jobbar väldigt lite med kampanjbaserad försäljning, utan nästan uteslutande med löpande avtal (utan bindningstid så klart). All kontakt med kunden sker genom säljaren. 

I dagsläget har vi runt 500 kunder. Bland dessa finns bland annat de flesta av stans bästa restauranger, som exempelvis Stureplansgruppen, Svenska Brasserier, Stockholms Krogbolag, Bockholmengruppen, Nobis-koncernen, PDF Brasserie Group, Melanders Group, Mr French-gruppen, Familjen Ahlbom, Lydmar-gruppen, Opera-restaurangerna, Jureskogs restauranger... nog med namedropping! 😳

Att vi fått majoriteten av stans bästa ställen som kunder beror så klart på att vi är bäst på det vi gör. Många av dessa ställen jobbar normalt sett inte ens med marknadsföring.

Kunderna är väldigt olika och det är viktigt att du ska vara bekväm med att träffa alltifrån små salongsägare och krögare till hotelldirektörer och marknadschefer. 

Vi har mycket förmånliga löneupplägg. 💥

Om du skulle vara intresserad av att joina teamet tror vi att du:

  • är social och har lätt för att skapa relationer med nya människor,
  • har tidigare erfarenhet av försäljning med goda resultat,
  • är affärsdriven och har en gedigen passion för försäljning,
  • gillar eget ansvar och tar egna initiativ, samt
  • söker en långsiktig arbetsplats.

Det finns alltid plats för duktiga säljare. Tryck på connect-knappen längre upp så hörs vi! 👊🏻

Kultur

Några av våra absolut viktigaste ledord är att vara moderna, schyssta och personliga. Det gäller för övrigt inte bara HR, utan allt vi gör, på riktigt. Vi nöjer oss bara med det bästa; det är ett måste som litet bolag om man ska erövra världen. ☝🏻

Karlbergsvägen 22
113 27 Stockholm Vägbeskrivning hello@thatsup.se 08-409 519 00 Se sida

Göteborg

411 03 Gothenburg Vägbeskrivning Se sida

Malmö

211 36 Malmö Vägbeskrivning Se sida

Jobbar du redan på Thatsup?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor